Családi és Civil szervezetek napja

0

Posted by Lilla | Posted in Aktuális információk | Posted on 26-08-2012

Az Egyesített Óvoda és Bölcsőde Intézmény óvodái alapítványaikkal vettek részt a 2012. augusztus 25-én megrendezésre kerülő Családi és Civil szervezetek napján, városunk Kastélykertjében. Óvodáink standjánál manuális műhellyel vártuk az érdeklődőket, ahol népi baba kötésére és gipszképek készítésére nyílt lehetőség.

 

 

Már eleve jól kezdődött

0

Posted by Lilla | Posted in Aktuális információk | Posted on 26-08-2012

A játékvezető még bele sem fújt a sípjába, de már azzal jó érzéseink lehettek, ahogyan a Szigetkert és a Mesevár óvoda óvodásai bekísérték a pályára a csapatokat. Nagyszerű volt látni az „ovifocis” labdarúgó-palánták büszke bevonulását, mint ahogyan megértő mosolyt fakasztott annak a kislánynak a reakciója is, aki úgy érezte, hogy neki elege van ebből a „felvonulásból”, s pityeregve a sorból kilépve, visszafelé vette az irányt, de szerencsére az óvónéninek hamar sikerült őt megvigasztalnia.

A mérkőzés előtt adta át Dr. Barczi Róbert, az MLSZ Etikai és Fair Play Bizottságának tagja csapatunknak az elmúlt bajnokság Fair Play díját, amellyel a játékosaink, vezetőink és a szurkolóink elmúlt évi sportszerű viselkedését jutalmazták. Hogy milyen jó helyre került ez a trófea, azt a csapatunk a DVSC-DEAC ellen is bizonyította, ugyanis lap nélkül „hozták le” a mérkőzést, bár Radványi sporttárs egy őt „bíráló” szurkoló rigmusnál nagyon csúnyán nézett a Balmaz Frontra. A találkozó előtti események sorába tartozik egy másik díjátadás is, melynél Urbin Péternek, mint az NB II Keleti elmúlt évi gólkirályának adott egy trófeát Dr. Tiba István, klubunk elnöke. Peti rögtön bizonyította is, hogy a tavalyi gólképessége nem egy „kicsúszott” teljesítmény volt, hiszen a kis Loki hálóját is háromszor púpozta ki.

S hogy egy mérkőzés utáni jó hírről is beszámoljunk, kiderült, hogy Sándor István sérülése nem súlyos. Játékosunk csak zúzódást szenvedett a bokáján, állapították meg a Debreceni Kórházban. Egy-két napig még jegelnie kell a fájó testrészt, majd ismét Arany László rendelkezésére állhat.

(Balmazújváros Sport Kft hivatalos honlapja)