Kossuth Utcai Telephely

2015. MÁRCIUS

A márciusi Kismama Klub a tavasz és a Húsvét jegyében telt. A gyerekekkel és szüleikkel tavaszi virágos kertet hajtogattunk és ragasztottunk, valamint elkészítette mindenki a húsvéti szalvétatartó nyuszikáját. A gyerekek legnagyobb örömére már ki tudtunk menni az óvoda udvarára, ahol a kicsik birtokukba vehették az udvari játékokat.

1  2

3  4

2015. FEBRUÁR

1 . 2 . 3

.

2014. NOVEMBER

2  .3 . 4

.

2014. OKTÓBER

Az októberi Kismama Klubunk témája az Állatok Világnapja volt. Mivel ezen a héten került megrendezésre a Napsugár Óvodában a hagyományos Kisállat Kiállításunk, így ekkor láttuk vendégül leendő ovisainkat és szüleiket. A kicsiknek nagy élményt jelentett, hogy testközelből találkozhattak különböző hobby állatokkal, illetve egzotikus madarakkal. Megfigyelhették viselkedési és táplálkozási szokásaikat, mellyel a mindennapok során nem találkoznak. A délelőtt során a játék mellett készíthetett mindenki édesanyja segítségével szép színes papagájt, melyet aztán mindannyian haza is vihettek.

2014. SZEPTEMBER

Az esős idő ellenére több édesanya is ellátogatott hozzánk gyermekével. Néhány kicsi már ismerősként érkezett az óvodába, mivel ők rendszeres résztvevőik a kismama-klubnak. Jó példával jártak elől, amikor megmutatták az újonnan érkezett kisgyermeknek, hogy milyen jól lehet itt főzőcskézni, babaszobai játékot játszani, építkezni, az óvónénivel bábozni. Mindeközben arra is volt lehetőség, hogy az egyik óvónénivel az édesanyák – beszélgetés közben – szőlődíszeket ragasszanak, készítsenek gyermekeikkel. A csoportszobai játékok után a tornaszobában és az előtte lévő térben nagymozgásos tevékenységekre volt lehetőségük a gyerekeknek. a lányok nagyon élvezték a csúszdázást, labdázást, padon kúszást, matracon ugrálást, szaladgálást, a bordásfalra mászást. Minden kisgyermek nagyon jól érezte magát.

2014. AUGUSZTUS

Augusztusban nagy szeretettel vártuk leendő óvodásainkat és szüleiket  a Kismama klub rendezvényünkre. A gyerekek birtokukba vehették az óvoda játékait, ismerkedhettek az ott dolgozó felnőttekkel, illetve a csoportokkal, hiszen néhány héten belül a mindennapjaik részévé válik majd óvodánk.

2014. ÁPRILIS

2014. áprilisban került megrendezésre óvodánk hagyományos Kismama Klubja. Ez alkalomból különleges vendégekkel kedveskedtünk a hozzánk ellátogató anyukáknak és csemetéiknek. Az Egészség Világnapja alkalmából meghívtuk a délelőttre dr, Varga Edit gyermekorvost és Szigetiné NagyTímeát óvodánk védőnőjét, akik sok-sok érdekes témával és történettel szolgáltak az érdeklődő szülőknek. Amíg a szülők beszélgettek a szakemberekkel, addig a gyerekek birtokukba vették az óvoda játékait, illetve finom és egészséges gyümölcssalátát és gyógyteát kóstolhattak.

Kötetlen beszélgetés

Játék az oviban

Gyümölcssaláta készítés